GOLFBOX

                                                             TV3 Open 2016. a. osalejad

Kolmapäeval, 7. juunil, toimub juba kaheksandat korda TV3 Open golfivõistlus. Võistlus korraldatakse nii TV3 klientidele kui ka kõigile neile, kellele lihtsalt meeldib TV3 ning soovivad heas seltskonnas toreda päeva veeta. Võistlust peetakse nii Sea kui Stone Course’il. Registreerimine kutseteta osalejatele on avatud, kuid kohtade arv on piiratud!

Kui kuulud nende sekka, kelle mängutase on 0-36, siis oodatakse sind võistlema Sea Course’ile ühisstardis kell 10:00, kus maksimaalne osalejate arv on 88 mängijat. 

Võisteldakse gruppides:

A) HCP 0-11,4 HCP-löögimäng
B) HCP 11,5-18,4 Punktimäng
C) HCP 18,5-36 Punktimäng

Kui mängid taset 37 või kõrgem või polegi veel päris kindel, mis tase on, siis oled oodatud Stone Course’i võistlusele, kus mängitakse sõbralikku võistkondlikku formaati Florida Scramble, järjestikuste startidega alates kell 12:00.

TV3 külalistele ja koostööpartneritele on võistlus tasuta. Ilma kutseta on võimalik võistelda, tasudes osavõtutasu: Sea Course'il 50€ ja Stone Course'il 30€. 

Peale võistlust ootab TV3 teid uskumatult väärtuslike auhindadega, sest võistluse raames on mitmeid põnevaid TV3 saadete nimelisi erivõistlusi.

Kohtade arv võistlusel on piiratud ning registreerida saab kuni 4. juunini SIIN.

Võistlusjuhendiga saab tutvuda SIIN.

Kõik uudised ...

GOLFBOX