GOLFBOX

 Meestest parima löögimängu tulemuse teinud Joel Rothberg

26. mail mängisime meie sünnipäevavõistlust Annivesrary Tournament by Grant Thornton. Kokku osales võistlusel 111 mängijat viies erinevas grupis. Võistluse parimad olid löögimängus Anu Avakov 79 löögiga ning Joel Rothberg 80 löögiga, kelle nimed graveeritakse ajaloolisele hõbekarikale.

Võistlusklasse HCP löögimängus kaks - alla 15 HCP'ga mängijad ning üle 15 HCP'ga mängjad ning eriarvestus naiste ja meeste vahel. Lisaks oli ka eraldi grupp Stone Course'il HCP'ga üle 28 mängijatele, kes mängisid punktimängu. 

Vaieldamatult päeva parima tulemuse tegi Anu Avakov, kes mängis 79 lööki ning arvestades oma mängutaset sai tulemuseks oma klassi võidu -7'ga! Katre Kõvask sai teise koha tulemusega -3 ning Anete Liis Adul tulemusega -1 oli kolmas. 

Meestest võitis sama klassi EGCC valitsev rajamängumeister Kaido Hint, kes mängis -4. Oma võidukõnes andis ka ta teistele mängijatele hea vihje, kuidas saada hea tulemus: "Mängisin kaks nädalat ja tulemust eriti ei tulnud ja siis tegin eile ühe puhkepäeva ja kohe oligi tulemus käes!" Eks võit ei tulnud tõenäoliselt mitte tänu puhkepäevale vaid kombinatsioonile tasakaalustatud treeningust ja puhkusest! Võistlusel olid tulemused head, raja par'iga oma HCP arvestades jäädi näiteks 16ndaks. Teise koha sai meestest EGCC väljakutel kolm Hole-In-One'i teinud Andres Mauer -3'ga ning kolmandaks mängis ennast külalisvõistleja Pirkkala golfiklubist Jarmo Ojala.

HCP 15,1-28 klassis võttis võidu alles 12 aastane Ruut Kangust tulemusega -4, teise koha sai Mart Urbas -2'ga ja kolmanda koha Rein Karu tulemusega -1. Kusjuures ühe löögi alla oma mängutaset tegid kolm mängijat ning juhendi järgi sai võistlusprotokollis kõrgema koha parema HCP'ga mängija. Kolmanda ja neljanda koha võrdlemiseks oli vaja lisareeglit viimase 9 raja võrdlemisel, kuna mängijate HCP'd olid täpselt samad! Nii ka Rein Karu auhinna võitis, kuid aplausi vääriline oli kindlasti Vallo Välb, kes napilt jäi neljandaks.

Ka naistest oli vaja oluliselt paremini mängida oma mängutasemest, et auhinnalistele kohtadele saada. Võitis võistluse Külli Saart tulemusega -6, kes edestas teise koha saanud Mariliis Palmi ühe löögiga. Mariliis võttis vasu ka eriauhinna parima juuniori arvestuses. Kolmanda koha naistest sai tulemusega -4 Edith Alliksoo.

HCP 28-42 grupis võttis võidu Ruut Kangusti õde 14 aastane Lill Kangust 39 punktiga, Riho Rasmann sai 37 punktiga teise koha ning kolmas oli Mariliis Rahkema 36 punktiga. Eraldi toodi ka välja parim võistluse veteranmängija ehk üle 60ne aastane ja siin arvestuses sai karika Maido Pajo, kes mängis täpselt raja par'i arvestades oma HCP'd. 

Võistluse peasponsor Grant Thorntoni poolt olid auhindadeks väärikad meened, lisaks toetas võistlust ka Tallink hotellid ning Jura kohvimasinaid esindav Kafo, kellelt läksid auhinnakotti valik head kohvi kõikidele erivõistluste võitjatele, keda võistlusel oli kokku suisa kuus. Parim neist oli Kaido Hint, kelle pall maandus 35cm kaugusele lipust Sea Course 5ndal rajal.

Kadri Palta fotodega saab õige pea teha tutvust EGCC Facebooki lehel.

EGCC ANNIVERSARY TOURNAMENT by GRANT THORNTON TULEMUSED 

Kõik uudised ...

GOLFBOX