GOLFBOX

Esmaspäeval, 22. mail sai rekordilise osavõtjate arvuga alguse meie traditsiooniline 50+ Tuur, mille nimitoetaja on sel aastal Puukeskus. Sarja avaetapil osales 65 inimest, senine rekord oli 60 osavõtjat ja pärines aastast 2015. Mängu tegi eriti põnevaks Eesti Golfikooliga koostöös korraldatud erivõistlus Beat the Junior - 10. rajal said kõik soovijad võtta vastu väljakutse ja võistelda lähim lipule löögis Sten-Erik Soo vastu. Selle heategevusliku erivõistlusega läks kaasa lausa 56 mängijat ja nii koguti Eesti Golfikooli laste ja noorte tegevuse toetuseks 560 Eurot! Edaspidigi näeb 50+ Tuuri radadel Golfikooli suuremaid ja väiksemaid esindajaid.

50+ Tuuri avavõistlusel mängiti individuaalset punktimängu. Kolmandad kohad saavutasid Külli Saart (37 punkti) ja Dzintar Klavan (41 punkti). Teisele kohale tulid Pille Teearu (40 punkti) ja Jaanus Uussalu (45 punkti). Avaetapi võitsid Maaja-Katrin Kerem 45 ning Jaan Oruaan 46 punktiga.

Kõik TULEMUSED

Tuuri avaetapi tegi veelgi erilisemaks võrratu Anett Kulbin, kelle muusika ilusasse õhtusse imehästi sobis ning loomulikult traditsioonilised loosiauhinnad lõpetamisel, mida jagasid meie seenioride toimkonna juht Toomas Kull ja klubi president Jüri Ross, kellel lauldi üheskoos ka järgmise päeva sünnipäeva puhul ühiselt sünnipäevalaul!

EGCC 50+ Tuur by Puukeskus jätkub juba tuleval esmaspäeval, 29.mail kui mängitakse Stone Course'il HCP-löögimängu. Võistlus algab kl 16 ühisstardiga ja registreerumine on avatud Golfboxis pühapäeva lõunani.

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX